Enviat per: SRC | 6 Abril 2010

3ª Jornada Ecoinnovació 2010

Us informem de la celebració a Terrassa de la 3a jornada d’Ecoinnovació ” sobre Mobilitat elèctrica i canvi energètic

Tindrà lloc el proper 28 d’abril al mNACTEC de Terrassa i ja podeu inscriure-us a través d’aquesta adreça electrònica: mailto:maria.llordella@terrassa.cat

Presentació:

Les ciutats més innovadores i amb millor qualitat de vida d’arreu del món estan prenent iniciatives per reduir les emissions de CO2, limitant els desplaçaments motoritzats innecessaris, afavorint els sistemes de transport més nets, i facilitant l’ús dels vehicles eficients energèticament.

Aquesta tercera jornada d’ECOINNOVACIÓ vol incidir en els diferents aspectes relacionats amb la irrupció del vehicle elèctric i el canvi tecnològic i energètic associat.

I ho volem fer integrant diferents perspectives: la dimensió econòmica, la component tecnològica i innovadora, l’energètica (eficiència i aportació de les renovables), la professional i ocupacional, els nous reptes per a la indústria auxiliar, per als tallers d’automoció, les noves oportunitats de negoci i d’emprenedoria, la nova cultura d’ús de l’espai públic i la mobilitat saludable i eficient.

En aquesta Jornada coneixerem per part dels diferents experts:

Les noves oportunitats emprenedores (empreses, serveis, professions) de l’”economia verda”. Els projectes pilot més rellevants (viabilitat tècnica, energètica i econòmica) impulsats pel Ministeri d’Indústria i Ministeri de Ciència i Innovació, i el Govern de la Generalitat (Comissió per a la implantació del vehicle elèctric a Catalunya); els sistemes de càrregues i emmagatzematge; l’aportació de les energies renovables; el canvi tecnològic del sector industrial (components i tallers); les noves necessitats d’adaptació, formació i reciclatge; i el paper actiu de la ciutat com a propulsora cap a un canvi de model més responsable.

En definitiva, una cita per compartir, amb els agents i sectors implicats, les possibilitats de “l’economia i la tecnologia verda” aplicada a una mobilitat més creativa, innovadora i eficient: una mobilitat més intel·ligent.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

A %d bloguers els agrada això: